Nieuws

Hebben jullie thuis nog (voet)ballen, fietsbinnenbanden, autobanden, tennisballen, tennisraketten, honkbalknuppels, knutselgerief,... in een goede staat die jullie niet meer gebruiken?

Wie zijn kind voor de eerste keer inschrijft, komt best even tot aan de lokalen om alle gegevens door te geven aan de leiding. 

Het lidgeld telt 35 euro.

Wat is er nu beter dan op zondagochtend opstaan en genieten van een heerlijk ontbijt aangeboden door Chiro Halen. Op zondag 4 maart organiseren wij voor het eerst een uitgebreid Chiro ontbijt aan huis geleverd.

Op onze Chiro zijn uniformen verplicht vanaf rakwi. Een volledig uniform betekent voor ons een short of rok, chirokousen en een hemd. Deze zijn allemaal te koop in de Banier.

Hier vind je alvast een lijst van dingen die je zeker niet mag vergeten:

De kampinfoavond is voorbij en er zijn al heel wat kinderen ingeschreven. Indien u het kampgeld nog moet betalen, moet dit voor 25 juni in orde zijn.

Het adres voor de briefjes op kamp:

Chiro Halen

naam kind + afdeling

Route de Logne 2

4190 Ferrières

P.S.: dit is niet het hetzelfde adres als van de wei.

Dag ouders, oud-leiding en sympathisanten! Wij zijn op zoek naar nieuwe kookouders voor ons Chirokamp van 20 tot 30 juli. Als u niet de volle tien dagen, maar toch enkele dagen wil komen helpen, horen we het ook graag.

Ook dit jaar doet Chiro Halen mee met de Joyvalle actie! Willen jullie ons allemaal helpen met flapjes inzamelen?

De examens van de leiding komen eraan, dus binnenkort zal het chirostop zijn. Maar niet getreurd, elke groep heeft tijdens deze periode wel nog een kerstfeestje!

freggels: zaterdag 17 december

speelclub: vrijdag 16 december

Pagina's

Abonneren op Nieuws